Ga terug

De Reis van de Leider

Leiders

Coaches

De Reis van de Leider

Algemene informatie

Ben jij een ervaren coach en wil je teruggaan naar je missie, naar te doen wat je je had voorgenomen?

De Reis van de Leider is het vervolg op De Luie Leider of een diepgaand persoonlijk leiderschapsprogramma. Jij als coach leert je kompas te herijken en je bezieling te hervinden.

Als coach heb je al verschillende levensfases meegemaakt en voor hete vuren gestaan. De huidige tijd vraagt een nieuwe combinatie van kwaliteiten. Je wilt je unieke bijdrage als coach (her)vinden.

Resultaten

De resultaten hangen af van jou als persoon en het thema. Maar in het algemeen leer je:
– omgaan met onderwerpen uit je coachingspraktijk
– je weet wat er op je bordje van je coachingspraktijk staat
– vanuit mogelijkheden zien hoe je verder kunt
– je eigen klanten te begeleiden

 

Programma

Je bereidt het programma voor samen met de hoofdtrainer. We gaan aan de slag in het spirituele én praktijkgerichte programma. We maken gebruik van coaching en methodieken als meditatie, beweging essentiecoaching en systemisch werk om je te helpen je vraagstuk te doorgronden en nieuwe inzichten op te laten doen.

Dag 1: ochtend
Waar sta je?
Wat staat op het spel?

Dag 1: Middag
Diagnose, vreugde en pijn

Vanaf de middag duiken we in de reis van de coach tot noch toe. Ben je moe of juist fit, ben je fysiek in balans of chronisch gekweld, ben je in contact met je omgeving of alleen? We bieden wat per persoon nodig is.

Dag 2:
Verdieping, beleving van jouw thema: mentaal, fysiek, emotioneel
Hernieuwd contact met je ware Zelf en bezieling
Je neemt regie

We gebruiken onder andere de tools systemisch werken en karakterstructuren.
Je maakt fundamentele keuzes. Door deze keuzes op basis van je innerlijk kompas, krijgt de reis koers en richting en krijg je zicht op de transformatie waar je nu voor staat.

Dag 3:
De praktijk
Verankering

Data

22, 23 & 24 september 2021

De trainers

Dodo van der Straaten Hoofdtrainer, Essentiecoach
Maarten van Dijk Systemisch coach, karakterstructuren
Pieter Klaassen Aikido, hoe leef je met hoofd, hart en buik
Frank van Dooren Vertaling missie naar praktijk

Profiel deelnemers

Als coach heb je al intensief een spiegel voor je neus gehouden. Je wilt nu reflecteren en een kwaliteitsslag maken in je leven. In je werk heb je een stevige positie als coach die directeuren, afdelingshoofden of programmamanagers in een verandering begeleidt.

Aantal deelnemers: maximaal 8

Investering & Accomodatie

De Reis van de Leider voor coaches vindt plaats in de Bijkerk van de Grote Kerk in Edam. Vanuit deze bijzondere ruimte loop je direct de natuur in richting weilanden en het IJsselmeer. Lunch, ontbijt en diner wordt geregeld op locatie door Hotel ‘De Fortuna’ waar je ook overnacht.

De investering voor deze driedaagse is inclusief locatie, overnachting, thee, koffie, fris, lunch (3x), ontbijt (2x), diner (2x), persoonlijke intake en begeleiding door vier toptrainers en bedraagt €1.999,00 per persoon exclusief btw.

* Optioneel: Aanvullende coaching om je nieuw ontdekte inzichten te integreren in de dagelijkse praktijk: € 600,- (excl. BTW) voor 3 gesprekken.

Testimonials

Heleen teamleider Gemeente Maasdam

Ik vond het een hele waardevolle training/reis als vervolg op de persoonlijke ontwikkeling die ik al aan het maken was. Het gaf mij net het juiste duwtje in de rug, waardoor ik meer wist wat ik wilde en welke koers ik wil varen komende jaren.

Contact & inschrijven

Vul het formulier in om in te schrijven voor de cursus of bel Dodo van der Straaten op 0620603627

Je kunt natuurlijk ook met vragen of twijfels vrijblijvend contact opnemen met Dodo per mail: Dodo@essentiecoach.nl.

Heleen teamleider Gemeente Maasdam

Ik vond het een hele waardevolle training/reis als vervolg op de persoonlijke ontwikkeling die ik al aan het maken was. Het gaf mij net het juiste duwtje in de rug, waardoor ik meer wist wat ik wilde en welke koers ik wil varen komende jaren.