Ga terug

Cursus De Coachende Leider

Cursus De Coachende Leider

Algemene informatie

Ken je zelf als coach. Wat is je valkuil en je kracht in gesprekken. De cursus De Coachende Leider leert je hoe je je medewerkers zelf in beweging laat komen. Hoe je je team beter laat samenwerken. Je leert herkennen hoe je je team aanstuurt. Wat voor soort leidinggevende ben je? Hoe inspireert je anderen? Hoe kunt je je team productiever laten worden? Hoe zorg je ervoor dat ieder zich verantwoordelijk voelt voor zijn taken en eigenaarschap ontwikkelt? Je wilt je medewerkers motiveren, zodat zij vanuit hun eigen kracht kunnen bijdragen aan de organisatiedoelstellingen.

Cursusdata

14 dec 2018

Testimonials

Ik heb een individueel coachingsgesprek gehad met Dodo wat zeer waardevol was voor mij. Heb gemerkt dat Dodo heel goed kan luisteren en goed kan doorvragen. De rust die Dodo uitstraalt en de feedback die ze geeft zijn pakkend.

Roxana

Contact & inschrijven

Vul het formulier in om in te schrijven voor de cursus of bel Dodo van der Straaten op 0620603627

Je kan natuurlijk ook met vragen of twijfels vrijblijvend contact opnemen met Dodo per mail: Dodo@essentiecoach.nl.

Ik vond het een hele waardevolle training/reis als vervolg op de persoonlijke ontwikkeling die ik al aan het maken was. Het gaf mij net het juiste duwtje in de rug, waardoor ik meer wist wat ik wilde en welke koers ik wil varen komende jaren.

Heleen