Ga terug

De Rijdende Coach

De Rijdende Coach

Algemene informatie

EssentieCoaching, maar dan mobiel. Geen tijd om naar Edam te komen? Geen probleem. Ik kom naar je toe.

Eigen uniciteit

Ieder mens heeft een eigen uniciteit, zijn unieke zelf van waaruit hij onbewust handelt, de bron van waaruit alles gebeurt. EssentieCoach laat mensen via gesprekken en directe ervaringen hun eigen uniciteit ontdekken. Leidinggevenden en medewerkers die zich bewust zijn van eigen talenten en eigen zijn, kunnen krachtiger bijdragen aan verandering en productiviteit.

Verschillende bewustzijnslagen

We werken met verschillende bewustzijnslagen. De een leert voelen, de ander ontdekt zijn overtuigingen, de volgende wil weten wat-ie eigenlijk wil en iemand anders ontdekt zijn bestemming. Elk vraagstuk vormt een knelpunt in een van de bewustzijnslagen. EssentieCoach helpt u bij het bewust worden van uw uniciteit. Zo ontstaat meer inzicht in patronen, meer slagkracht om patronen te doorbreken, meer begrip, meer authenticiteit, meer effectiviteit.

Diverse vormen

Essentiecoach begeleidt leidinggevenden en medewerkers bij onder andere veranderprocessen. Dat kan in verschillende vormen: cursussen, individuele coaching trajecten, trainingen, intervisie, outdoor. Ieder traject is maatwerk.

Testimonials

Dodo brengt een berg kennis en ervaring mee. Haar inzicht in mens en gedrag en innerlijke kracht helpen enorm om snel dieper te gaan naar de wortel van problemen.

Germa

Contact & inschrijven

Vul het formulier in om in te schrijven voor de cursus of bel Dodo van der Straaten op 0620603627

Je kan natuurlijk ook met vragen of twijfels vrijblijvend contact opnemen met Dodo per mail: Dodo@essentiecoach.nl.

Ik vond het een hele waardevolle training/reis als vervolg op de persoonlijke ontwikkeling die ik al aan het maken was. Het gaf mij net het juiste duwtje in de rug, waardoor ik meer wist wat ik wilde en welke koers ik wil varen komende jaren.

Heleen