Ga terug

Individuele coaching

Individuele coaching

Algemene informatie

Individuele coaching kan werk gerelateerd zijn of privé. EssentieCoach bespreekt vragen als: hoe kan ik opkomen voor mijn belangen, hoe ga ik om met conflictsituaties, hoe krijg ik thuis en werk in balans? Of: hoe ontdek ik mijn ware passie of talent en hoe focus ik me op wat ik leuk vind? Management- vaardigheden vormen vaak een onderwerp. Hoe creëer je draagvlak? Hoe krijgt je alles gedaan binnen de beperking van de tijd? EssentieCoach traint praktische managementvaardigheden. Timemanagement, outputsturing, resultaatsturing, meer productiviteit, benutten diversiteit en talenten.

Testimonials

Dodo is een bijzondere coach. Ze is heel vanzelfsprekend, doet voor mij onbekende en bijzondere dingen, maar bij Dodo worden ze heel gewoon. Ik ervaar bij en van haar een basaal vertrouwen. Ze laat mij de stevigheid in mij zien en ervaren.

Ineke

Contact & inschrijven

Vul het formulier in om in te schrijven voor de cursus of bel Dodo van der Straaten op 0620603627

Je kan natuurlijk ook met vragen of twijfels vrijblijvend contact opnemen met Dodo per mail: Dodo@essentiecoach.nl.

Ik vond het een hele waardevolle training/reis als vervolg op de persoonlijke ontwikkeling die ik al aan het maken was. Het gaf mij net het juiste duwtje in de rug, waardoor ik meer wist wat ik wilde en welke koers ik wil varen komende jaren.

Heleen