Ga terug

De Luie Leider

Leiders

Coaches

De Luie Leider

Algemene informatie

Denk je regelmatig een van de volgende zinnen?
ik werk te hard
ik maak me klein
ik ben een controlfreak
ik kan niet tegen dominante mensen
ik heb ’t te druk
ik werk te veel uren

De masterclass De luie leider is in eerste instantie opgezet als cursus. Omdat het zoveel ervaren mensen aantrekt en diepgaande trajecten betreft heb ik het een masterclass genoemd.  Als je je herkent in een van de uitspraken hierboven, werk je waarschijnlijk te hard. Tijd om de luie leider in jezelf te ontwikkelen met de masterclass De Luie Leider. Je hebt hiervoor al een intensief Persoonlijk Ontwikkelprogramma achter de rug of hebt Coachend leiderschap gedaan en je beheerst alle managementvaardigheden.

Met het begrip lui leiderschap bedoel ik niet dat je er maar futloos de kantjes vanaf loopt. Integendeel, dat ‘luie’ in je leiderschap is eerder zoiets als wat ‘slow’ is in slow food. We doen allemaal te veel ons best, multitasken en rennen onszelf voorbij. Zoals slow food van goede kwaliteit is en met aandacht en toewijding klaargemaakt, zo ben je als luie leider op een ontspannen en kwaliteitsvolle manier krachtig bezig. Belangrijk voor die kwaliteit is dat je daarin jezelf kunt zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je weten hoe je te veel je best doet en hoe je dat kunt oplossen? En wil je weten hoe je ‘gewoon’ jezelf kunt zijn?  In een vierdaagse masterclass leer je in vier stappen om vanuit jezelf ontspannen te zijn en toch anderen aan te zetten verantwoordelijkheid te nemen. Heb je nog vragen of speciale verzoeken? Bel of mail mij.

Resultaten

Je leert een ontspannen leider te zijn met impact:

– effectief en efficiënt
– met balans in werk en privé en balans in jezelf
– bezield en gefocust
– met innerlijke rust
– stralend en met plezier

 

Programma

PROGRAMMA LUI LEIDERSCHAP
Voor ontspannen en succesvol leiderschap

De masterclass bestaat uit drie dagen van twee dagdelen in Edam en drie online ontmoetingen van een uur. Daarnaast heb je ook individuele gesprekken met begeleider Dodo van der Straaten. Tussendoor lees je artikelen en doe je veel aan reflectie over het contact met je hogere zelf en de voldoening in je leven. Voorafgaand vindt er intakegesprek en een online ontmoeting plaats.

Dag 1 in Edam:
Stap 1: Je werkt te hard, ontdek en doorbreek je patroon

Online ontmoeting
Voorbereiding dag 2

Dag 2 in Edam:
Stap 2: Je leert hoe je in balans komt

Online ontmoeting:
Stap 3: Wat ga je doen of zijn, zodat je medewerkers meer verantwoordelijkheid nemen

Dag 3 in Edam:
Stap 4: Leiderschap in de praktijk
Je vertaalt je voornemens naar de praktijk.

Data

Nader te bepalen c.q. op afspraak.

Profiel deelnemers

Ervaren leiders met minimaal 4 jaar leidinggevende ervaring. Je hebt hiervoor al een intensief Persoonlijk Ontwikkelprogramma achter de rug of hebt Coachend leiderschap gedaan en je beheerst alle managementvaardigheden. Voor ervaren coaches die een verdiepingsslag willen. Leiderschap wordt opgevat in de breedste zin van het woord: heb jij het stuur van je leven in eigen handen? Heb jij de regie?

Testimonials

Your browser does not support the video tag.

Wendy: hoofd communicatie deelnemer pilot De Luie Leider
Dodo brengt een berg kennis en ervaring mee. Haar inzicht in mens en gedrag en innerlijke kracht helpen enorm om snel dieper te gaan naar de wortel van problemen. En daarna weer in mogelijkheden te gaan denken.

Contact & inschrijven

Vul het formulier in om in te schrijven voor de masterclass of bel Dodo van der Straaten op 0620603627

Je kunt natuurlijk ook met vragen of twijfels vrijblijvend contact opnemen met Dodo per mail: Dodo@essentiecoach.nl.

Your browser does not support the video tag.

Wendy: hoofd communicatie deelnemer pilot De Luie Leider
Dodo brengt een berg kennis en ervaring mee. Haar inzicht in mens en gedrag en innerlijke kracht helpen enorm om snel dieper te gaan naar de wortel van problemen. En daarna weer in mogelijkheden te gaan denken.