Ga terug

Stop eens met zo je best te doen..

Stop eens met zo je best te doen..

Stop eens met zo je best te doen..

Hoe ga je om met de druk en de drukte van alledag? Afgelopen dagen was ik met een leergroep. Een aantal hadden het zwaar met hun situatie of hun bedrijf. Na 2 dagen gingen ze fris en vrolijk en opgeladen de deur uit met een duidelijk besef over wat ze als leider willen uitstralen, waar ze voor willen staan. Ze hebben allemaal een besluit genomen. Waar ga ik mee stoppen en wie wil ik zijn als leider. Ieder gaat ermee oefenen en in de volgende module mag ik ernaar vragen. Heb je je voornemens ook waargemaakt? Dan kijken we nog een dag met systemische ogen naar hun team. We eindigen op een creatieve manier. Ik verheug me nu al. Heb jij helder wat voor leider je wilt zijn? Welke kwaliteit of service jij wilt uitstralen? En ben je trouw aan jezelf? Of functioneer je meer vanuit wat anderen van jou verwachten? Kom en verdiep je in jouw soort leiderschap. Misschien werk jij ook wel te hard en wil je een beetje luier worden en vanuit je hart je leven inrichten? Lui Leiderschap is een geuzennaam om meer vanuit je bron te gaan functioneren in plaats vanuit een stem in je hoofd van bv je vader of wat anderen van jou verwachten.

Woensdag 24 maart 2021 kun je om 10.00 live deelnemen aan het webinar De Luie Leider. Inhoud van het webinar: Wat houdt de cursus Lui Leiderschap in en wat zijn de drie stappen om een Luie Leider te worden. En wat is dan het resultaat van je acties?

Ben je geïnteresseerd? Klik dan op bijgaande link en schrijf je vrijblijvend en gratis in.

“Ik heb een individueel coachingsgesprek gehad met Dodo wat zeer waardevol was voor mij. Heb gemerkt dat Dodo heel goed kan luisteren en goed kan doorvragen. De rust die Dodo uitstraalt en de feedback die ze geeft zijn pakkend.”

Henk