Ga terug

Nadenkertje

Nadenkertje

Hierbij stuur ik je het uitzicht voor mijn huis: stil, leeg. Ik ben verwachtingsvol en blij, verwachtingsvol naar wat komt.
Ik stuur je een nadenkertje. Het is bedoeld als voeding om te mijmeren over jezelf. Mijmeren over mogelijkheden in je leven. Je hoeft geen antwoord te geven. Dat mag wel.
Hoe was jouw levensreis tot nu toe? Jeminee wat een grote vraag. Ja joh, je mag doorgaan met je lijdensweg, maar je kan deze tijd ook gebruiken om te mijmeren over wat je eigenlijk wil in dit leven. Mijn reis was van veel gedoe naar steeds leuker en ik wil meer. Ik weet dat ik nog een ei heb te leggen. Een groot ei. Afgelopen week heb ik het verschil geleerd tussen de grootte van een kippenei en de grootte van een ganzenei. Dat verschil: daar gaat t over.
Hoe was jouw reis als mens, als leider tot noch toe? Ik vat leiderschap op in de ruimste zin van het woord. Heb jij t stuur van je leven in jouw handen? Of laat je je dagelijks influisteren door die beperkende overtuiging of zin die ooit iemand tegen je zei?
Hoe heb je de reis ervaren: mentaal, fysiek en emotioneel?
Of weet je niet wat je wilt. Dit is een weinig beschreven gebied. Een van de weinigen die erover schreven is Assagioli. Dit wilsgebied is dan het gebied waar je in deze gekke tijd bij stil mag staan.
Spiritueel: wat is de betekenis van al dit gedoe en hard je best doen?

“Ik heb een individueel coachingsgesprek gehad met Dodo wat zeer waardevol was voor mij. Heb gemerkt dat Dodo heel goed kan luisteren en goed kan doorvragen. De rust die Dodo uitstraalt en de feedback die ze geeft zijn pakkend.”

Henk