Ga terug

Focus op reflectie en bezieling in deze tussen tijd

Focus op reflectie en bezieling in deze tussen tijd

Focus op reflectie en bezieling in deze tussen tijd.

Even terugblikken op 2020 en vooruitkijken naar het nieuwe jaar.

Wat ging goed als ik terug kijk op 2020: Werkelijk anders en gelukkiger ben ik omdat dingen vaak synchroon gaan nu. Dingen die ik doe kloppen en ik word er blij van. Ik doe een wens en binnen 2 dagen heb ik antwoord. Dat is anders dan al dat getwijfel van vroeger. Ik mediteer elke ochtend en dat maakt of breekt mijn dag. Ik begin er ‘s ochtends mee, 15 minuten. Dat is voldoende om structuur en rust te voelen de hele dag. Soms val ik in slaap. Maar dat maakt niet uit. Tenminste als ik de tijd heb. Ik leef bewust alleen en heb bewust even geen relatie. Hier in Edam met alle natuur om me heen kom ik tot mezelf.

Deze meditatiegewoonte wil ik vol houden komend jaar. Ik weet ook beter wat ik wil en hoef niet steeds advies te vragen aan vrienden als ik een beslissing moet nemen. In februari geef ik een webinar over de luie leider. In die titel zit mijn hart. Al mijn ervaring van de afgelopen jaren zit er in. Doordat ik zelf veel heb getransformeerd kan ik dat nu aan anderen geven. Voorop staat dat ik goed voor mezelf wil blijven zorgen en vertragen i.p.v. maar door blijven rennen. Ik zal zeker een opleiding in 2021 volgen die me kan inspireren tot positieve groei.

“Ik heb een individueel coachingsgesprek gehad met Dodo wat zeer waardevol was voor mij. Heb gemerkt dat Dodo heel goed kan luisteren en goed kan doorvragen. De rust die Dodo uitstraalt en de feedback die ze geeft zijn pakkend.”

Henk