Ga terug

Druk, druk, druk

Druk, druk, druk

Je hebt een vol programma maar je moet nog even je mail bekijken of die klus doen waar je al weken niet aan toe komt. Je hebt wel zin in deze dag, maar het is alleen een beetje vol. En veel. Je hoopt voor de file vanavond weer naar huis te kunnen maar dat is een kleine kans.

Morgen ga je weer naar een andere locatie met iets minder gesprekken. Wel net zo spannend . Wel fijn om daar te zijn. Fijne mensen zijn daar.
Het gevoel van druk druk loopt overal doorheen.

Je hoorde over een coach in Edam die je rust zou kunnen geven. Daar heb je geen tijd voor. Het zou je een hele dag kosten om naar Edam te gaan. Plots hoor je dat ze naar je toe zou kunnen komen met haar voor coaching ingerichte bus. Ze wil dan in die bus het gesprek met je ergens in een parkje. Wat een verrassing. Wat een gek mens. Ik zal eens kijken op haar site.

Je zou er veel voor over hebben om je hoofd leeg te maken. Hoe komt het toch dat het steeds drukker wordt. Maak je de juiste keuzes? Hoe moet je met dat directielid omgaan en hoe moet je dat team in beweging krijgen? Het lijkt wel alsof ze steeds lastiger worden. Je zou er goud voor over hebben om te bespreken of je daar zelf iets aan kan doen.

Je agenda is te vol. Het wordt een vaste prik dat je op zondagochtend bezig bent. Het moet wel een heel goede coach zijn die je daarvan af kan krijgen. Er moeten niet te veel gesprekken voor nodig zijn. Liefst in 1 gesprek. Geef het een kans: www.essentiecoach.nl

Je bent succesvol maar je bent t zat: al dat gejaag naar het volgende moment.

Heeft u wel de tijd om naar Edam te komen en deel te nemen aan bijvoorbeeld onze 3-daagse cursus: ‘De Reis van de Leider’. Klik dan hier voor meer informatie.

“Ik heb een individueel coachingsgesprek gehad met Dodo wat zeer waardevol was voor mij. Heb gemerkt dat Dodo heel goed kan luisteren en goed kan doorvragen. De rust die Dodo uitstraalt en de feedback die ze geeft zijn pakkend.”

Henk