Ga terug

De Rijdende Coach op pad!

De Rijdende Coach op pad!

Afgelopen week was ik als rijdende coach op pad naar Zwolle. Wat word ik toch gelukkig van iemand coachen in mijn kampeerbus. Zij zegt zelf: “Door deze 2 coachingsgesprekken van jou in combinatie met de cursus van De Baak heb ik de bevestiging gekregen dat ik goed bezig ben. Ik zit vol zelfvertrouwen en kan op deze manier de volgende stap zetten. Heel veel onrust is weg en ben erg ontspannen. Ik ging na het gesprek in de bus vrolijk en opgewekt naar huis.”

Loop je ook ergens tegenaan en heb je geen tijd voor een 3-daagse cursus of om naar mij in Edam te komen? Ik kom als Essentiecoach naar je toe. Kijk voor meer informatie op: https://goo.gl/zP9sYE
Heb je wel tijd voor een 3-daagse cursus? Bekijk dan:
https://goo.gl/GFndjU

“Ik heb een individueel coachingsgesprek gehad met Dodo wat zeer waardevol was voor mij. Heb gemerkt dat Dodo heel goed kan luisteren en goed kan doorvragen. De rust die Dodo uitstraalt en de feedback die ze geeft zijn pakkend.”

Henk