Ga terug

Cursus Reis van de Leider groot succes

Cursus Reis van de Leider groot succes

De driedaagse cursus ‘Reis van de Leider’ van begin november 2018 in Edam was weer een prachtige gelegenheid voor deze enthousiaste en gelijkgestemde groep om even stil te staan in deze tijd van turbulentie en versnelling.

Wat heeft het voor 2 deelnemers opgeleverd?

“Een terugblik wie ik ben, wat mijn verlangens zijn en hoe ik vanuit deze kern mijn leiderschapsrol wil invullen. Ik voel me na de training krachtig”.

“Een APK-tje waar ik behoefte aan had. Weer rust en ruimte om bewust keuzes te maken”.

Na een paar jaar gaan managers, ook al hebben ze een intensieve spiegel voorgehouden gekregen, weer hard rennen en vergeten hun focus. Bij deze groep was 3 dagen precies genoeg zodat iedereen weer opgeladen naar huis kon gaan.

De volgende cursus ‘Reis van de Leider’ vindt plaats 3, 4 en 5 april 2019. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Dodo is een bijzondere coach. Ze is heel vanzelfsprekend, doet voor mij onbekende en bijzondere dingen, maar bij Dodo worden ze heel gewoon. Ik ervaar bij en van haar een basaal vertrouwen. Ze laat mij de stevigheid in mij zien en ervaren.

Ineke